O nás

Jedného dňa dostali páni Tomáš a Dávid nápad. V rámci reflektovania na odkaz a motto Steva Jobsa: “Nechcem robiť veci lepšie, chcem ich robiť inak”, sa rozhodli prínášať Bystričanom, a nie len im, ale aj o ľuďom z blízkeho okolia osvieženie inak. S dovozom zadarmo. Písal sa rok 2017, kedy po všetkých peripetiách spojených so získaním povolenia na predaj nápojov, vrátane alkoholu, registrovali doménu discountland.sk, a dali sa do práce.

Je jasné, že sa stretávali s nedôverovu a nedôverčivosťou ľudí. Ako je možné za tak skvelé ceny dovážať tovar zadarmo? Odpoveď je veľmi jednoduchá. Chlapi nechcú byť milionári zo dňa na deň. Dokoca to ani nikdy nebol cieľ ( nalejme si čsitého vína, ako bonus by to bolo veľmi príjemné :-) ). V priebehu času si portál získal dôveru a stálych zákazníkov, dokonca aj z iných regiónov ako je ten Banskobystrický. Návštevínci stránky vedia, že sa tu dajú objednať veci, ktoré jednoducho nikde inde nezoženiete. A na to sú páni patrične hrdí.

Dnes sú to už štyri roky, čo majú bystričania možnosť objednávať si nápoje priamo domov, do práce, na chatu, alebo kdekoľvek a to s dovozom zadarmo. Veríme, že vás bude každý deň viac a viac, oceníte našu snahu a prejavíte nám dôveru.

Tím discountland.sk